FENERBAHÇE 6.CI ŞAMPİONLUĞUNU KAZANDI

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final maçında,Çukurova Kadın Basketbol’la, Fenerbahçe bir kez daha karşı karşıya geldi ve Fenerbahçe, Çukurova Kadın Basketbol’u 56-80 yenerek, bir kez daha şampiyonluk kupasını kaldırdı.

FAHRİ FIRAT

Servet Tazegül Spor Salonunda karşı karşıya gelen ve şampiyonun belirleneceği müsabakada, Çukurova Kadın Basketbol, bir kez daha yenildi ve şampiyonluk kupasını kazanan Fenerbahçe oldu.

ÇUKUROVA, FENERBAHÇE’YE DİRENEMEDİ

İlk periyotla birlikte Fenerbahçe karşısında etkisiz olan Çukurova Kadın Basketbol, bu periyodu 17-21 geride tamamladı.

İkinci periyotta oyuna ortak olması beklenen Çukurova Kadın Basketbol, farkın açılmasını engelleyemedi ve ilk devreyi 30-38 yenik kapattı.

Üçüncü periyotta tamamen oyuna ağrılığını koyan Fenerbahçe, Çukurova Kadın Basketbol’a fark atarak, son çeyreğe 42-62 önde girdi.

Son periyotta oyuna tutunması beklenen Çukurova Kadın Basketbol, maçı 56-80 kaybederek, bir kez daha hayal kırıklığı yaşadı ve Fenerbahçe kupayı kazanan taraf oldu.

Salon: Servet Tazegül

Hakemler: Ali Serkan Emlek, Semih Vural, Orkun Yurttaş

ÇBK Mersin: Asena Yalçın 6, Williams 9, Kiss 2, Mabrey 12, Copper 22, Derin Yaya 2, Sinam Ataş 3, Meltem Avcı

Başantrenör: Ceyhun Yıldızoğlu

Fenerbahçe: Howard 18, Alperi Onar 9, Meesseman 12, Collier 16, Mcbride 6, Sevgi Uzun 17, Tilbe Taşyürek 2, Duygu Özen, Selin Rachel Gül, İdil Saçalır, Selen İrem Baş, Ayşe Yılmaz

Başantrenör: Valerie Garnier

  1. Periyot: 17-21 (Fenerbahçe lehine)

Devre: 30-38 (Fenerbahçe lehine)

  1. Periyot: 42-62 (Fenerbahçe lehine)