Arbens Sanat Çocukları sahnede!

Çocuk oyuncular,  doğadan hikâyelerle, büyüklere doğaya sahip çıkmayı anlatacaklar.

HABER MERKEZİ

Arbens Sanat Çeto’nun Sahnesi’nin çocuk oyuncuları, üç aylık eğitim sonunda yeteneklerini sahneye aktaracaklar.

Aysel Yıldırım ve Bülent Sezgin yazdığı, Kerem Çiçek’in yönettiği, doğanın kirletilmesi ve kurtarılması üzerine iki ana öykünün birleştirilmesiyle yazılan, yaşadığımız doğanın öneminden bahseden oyunda; Beren Nil Öztürk, Bulut Uzun, Kaan An Karaca, Elif Su Yaraşır, İrem Metinoğlu, Kaan Aksu, Harun Sabah Köksal, Simge Öztatar, Utku Deniz Duman, Akdora Yılmaz, Cem Deniz Yıldız, Demirhan Horoz, Sude Miray Aslan ve Arda Nevzat Özel rol alıyor.

Oyunda; Perihan Fırat Öğüç ve Ersin Aydın asistan olarak, İrem Su Bektaş, Elif Yordamlı ve Esen Berge teknik, kulis ve aksesuar sorumlusu olarak görev yapıyorlar.

Oyun yönetmeni ve Çocuk Drama Atölyesi sorumlusu Kerem Çiçek; çocuklarla uzun süre keyifli ve eğlenceli çalıştıklar yaptıklarını belirterek şunları söyledi; ” Bu çalışmalardaki amacımız, çocukların kendilerini keşfetmesi, özgüvenlerinin oluşması, yeteneklerinin ve algılamalarının güçlenmesi gibi alanlarda yaşama hazırlanmalarını sağlamaktır. Eğitimlerimizin semeresini de bu oyunla alacağız. Gelecek güzel bir nesil için çocuklarını sanata yönlendiren velilerimize çok teşekkür ediyorum.”

Doğadan Hikayeler oyunu, Arbens sanat Çeto’nun Sahnesi’nde, 8 Şubat 2020 Cumartesi günü Saat; 13.00 ve 14.30 saatlerinde iki seans olarak seyircisiyle buluşacak.