TARSUS’TA İŞLER YOLUNDA GİTMİYOR!

TFF 3. Lig 3. Grupta yer alan Tarsus İdman Yurdu , ligin 3. haftasında sahasında Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü’ne 4-1 mağlup oldu. Sarı-Lacivertliler, rakibinin 10 kişi kalma fırsatını kullanamadı.

CAHİT ERYILMAZ

Geçtiğimiz sezon yaşadığı ekonomik sıkıntılardan dolayı TFF 3.Ligine düşen Tarsus İdman Yurdu’nda işler yolunda gitmiyor.

Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü’ne 4-1 mağlup olan sarı lacivertlilerde, teknik direktör İbrahim İnan’la yollar ayrılırken, geçici olarak Mahmut Metin göreve getirildi.

Tarsus İdman Yurdu Kırklarsırtı Tesisleri’nde oynanan maça, konuk Küçükçekmece ekibi hızlı başladı.

  1. dakikada Tarsus kalecisinin önde olduğunu gören Doğancan, yaklaşık 60 metreden topu aşırtarak Tarsus kalesine gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.
  2. dk. Küçükçekmece’den Koray kırmızı kart gördü.

İlk yarı, konuk ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Küçükçekmece, Tarsus İdman Yurdu’nun defansta çok açık verdiği son bölümde ardı ardına goller buldu.

  1. dakikada Doğancan skoru 2-0 yaptı.

Küçükçekmece 90’da İslam, 90+2’de Sarp ile durumu 4-0’a taşıdı.

Tarsus İdman Yurdu, 90+7’de Metehan’ın kullandığı penaltıda tek sayısını buldu. 4-1

KAVALCI’DAN AÇIKLAMA

Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Cem Kavalcı, “Takımımızın başına yardımcı hocalık görevi yapan Mahmut Metin getirilmiştir. 5. hafta Malatya Arguvan Spor Kulübü maçımız dahil olmak üzere o zamana kadar takımın başında Mahmut Metin görev yapacaktır. Teknik direktör arayışımız başlamıştır ve çalışmalarımız sürmektedir. En kısa zamanda kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda bir karar verilecektir” dedi.