Küçük prens çocuklar tarafından canlandırılacak

ARBENS Sanat,  çocuk atölyesini bu sene okuma rekorları kıran çocuk kitabı “Küçük Prens” oyunu ile taçlandırıyor.

HABER MERKEZİ

Çocuklardan büyüklere öğütler başlığı ile hazırlanan oyun Altan Erkekli Sahnesinde çocuklar tarafından sahnelenecek.

Antoine de Saint-Exupery tarafından yazılan hikâyeyi oyunlaştıran ve yöneten Kerem Çiçek;

“ İki yıl boyunca ana hedef ve kazançlarımız çocukların düş kurabilme gücü üzerine. Geçen yıl “Küçük Karabalık” bu sene “Küçük Prens” gibi kitaplar olmasının sebebi yine düş üzerine kurulu.      Çocuklarımızın, bu kadar elektronik ortam içerisinde sadece beyni ve parmaklarıyla hareket etmekten çok tüm bedeni ve varlığı ile kendisini bir hikaye, bir masal içerisinde var etmeye yöneliktir. Bunun için;  dönemin başında yaratıcı drama eğitimlerimizi “Küçük Prens” adlı oyunla taçlandırmak istedik” dedi.

Oyununun kadrosu ise şöyle;

Ekibin başında yönetmenliği Kerem Çiçek üstlenirken, grubun asistanlığını yıl boyunca Perihan Fırat Öğüç, Mert Can Alpgiray ve Deniz Aydın yaptı. Oynayan çocuklarımızın da isimleri şöyle;

Arda nevzat özel, Maria Manukyan, Kaan Dinçerden, Diren Karakaya, Devran Karakaya, Baran Ünal, Rüzgar Demirbaş, Elif Naz Demir, Sude Miray Aslan, Selen Sarılmış, Dilara Yiğit, Elif Su Yaraşır, Duru Mucuk, Duru Karayılan, Enis Ekmekçi, Hüseyin Aras, Arzuhan Gülşen, Duru Canatan, Kayra Kaymak, Ata Türk Öğüç, Demirhan Horoz,  Akdora Yılmaz,  Zelal Günel, Doruk Baydur, Derin Toymuş, Çağla Kaya , Harun Sabah Kösel, Utku Deniz Duman, Zeynep Yılmaz, Beren Nil Öztürk, Kaan Aksu,Sıla Sayar.

Küçük prens oyunu, 1 Haziran da Altan Erkekli Sahnesinde saat 11.30 ve 14.00’te iki seans olarak sergilenecek.