KILIÇDAROĞLU MERSİN’E GELİYOR!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi çalışmalar yapmak üzere 27 Ocak Cuma günü Mersin’e geliyor.

 GAMZE GÜLSER

 CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Mersin gezisinde Büyükşehir Belediyesinin almış olduğu 272 otobüsün yanı sıra Otobüs Yerleşkesi ve İzleme Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katılacak.

KILIÇDAROĞLU, MERSİN’DE BİR DİZİ ÇALIŞMALARA KATILACAK

Edinilen bilgilere göre, Mayıs ayında yapılacak olan genel seçim çalışmaları öncesinde Mersin’de, Mersinlilerle buluşacak olan Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunacak.

Mersin’e günü birlik gelecek olan Kılıçdaroğlu, Yeni Otogarın üst tarafında yapılacak olan Otobüs Yerleşkesi ve İzleme Koordinasyon Merkezi’nin açılışının ardından Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret edecek.

AÇILIŞ TÖRENİNE YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR

Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı tesislerde halka açık konuşma yapması beklenen Kılıçdaroğlu’nun, Mayıs ayında yapılacak genel seçimlerle ilgili de açıklamalar yapması bekleniyor.

Daha önceki açıklamalarında Mersin’i çok önemsediklerini söyleyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Mersin’in CHP’nin kalesi olarak gördüklerini ifade etmişti.

Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’de, açılış töreninde Otobüs Yerleşkesi ve İzleme Koordinasyon Merkezi’nin hayata geçirileceğini, Mersinlilere hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu vurguladı.