DESTEKLERİNDEN DOLAYI TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM”

TFF 3.Lig 1. Grupta zirvede yer alan Yeni Mersin İdman Yurdu, engelleri tek tek aşıyor. Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Ersin Aka, “Desteklerinden dolayı taraftarlarımıza teşekkür ederim” dedi.

FAHRİ FIRAT

Yeni Mersin İdman Yurdu’nda moraller yerinde. Ağrıspor galibiyeti ile hedeflerine bir adım daha yaklaşan Kırmızı lacivertlilerde, teknik direktör Ersin Aka, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Aka, “Öncelikle büyük taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Onların desteğini bu maçta çok fazla hissettik ve galibiyette çok önemli bir rol aldılar. Çok zorlu bir rakibe karşı oynadık. Rakibini oynatmamayı ilke edinmiş, dirençli bir takıma karşı mücadele verdik. İlk maçta rakibimize mağlup olmuştuk ve rakibimiz şu anda Play Off hattını zorlayan bir ekip.Ancak oyuncularımız maçın başından sonuna kadar çok üstün bir oyun sergilediler. Maçta bir çok gol pozisyonuna girip, değerlendirememenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ama oyun üstünlüğü ve rakibimize pozisyon vermememiz bizi mutlu etti. Ancak bu ligde kolay bir maç yok. Her maçımız bu şekilde geçecek. Beklentimiz daha çabuk gol bulup, daha farklı skorlar almak. Bunu da yapabilecek kadromuz, isteğimiz ve kapasitemiz var. İnşallah önümüzdeki süreçte kalitemizi daha çok sahaya yansıtacağız. Tekrardan taraftarlarımıza, yönetimimize, futbolcu kardeşlerime ve teknik ekibime teşekkür ediyorum” diye konuştu.