KARACAİLYAS FUTBOL SAHASI YENİLENDİ

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın talimatıyla, Karacailyas futbol sahası, uzman ekipler eliyle ve modern ekipmanlar aracılığıyla, baştan sona yenilenip yeni sezonda futbol karşılaşmalarına hazır hale getirildi.

HABER MERKEZİ

Akdeniz’de; bir yandan park ve yeşil alanları arttırmaya yönelik hizmet ve projelere ağırlık veren Akdeniz Belediyesi, diğer yandan ilçe genelinde bulunan ve her gün binlerce insanın kullandığı spor sahalarına da el attı. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatıyla, Karacailyas’ta bulunan belediyeye ait futbol sahasına uzman ekip eliyle çim yüzey havalandırma (verti-cut) çekildi. Ayrıca profesyonel biçimde çim biçimi de yapılan sahanın yeni çizgileri modern araçlarla de çekilerek müsabakalara hazır hale getirildi. Sahanın etrafından yer alan ağaçlık alanda temizlik ve bakım yapan belediye ekipleri de koruluğu, vatandaşların kolaylıkla piknik yapabileceği, dinlenip eğlenebileceği bir hale getirdi.

 “ÇOCUKLARIMIZI VE GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ”

Sahada gerçekleşen çalışmaları değerlendiren Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, spora büyük önem verdiğini, bu nedenle belediye olarak gençleri spora teşvik eden hizmet ve projelere ağırlık vereceklerinin altını çizdi. İlçe genelinde ihtiyaç duyan tüm spor sahalarının yenileneceğini ifade eden Gültak, “Baştan sona yenileyip futbol maçlarına hazır hale getirdiğimiz sahamızdan, Akdeniz Belediye Spor Futbol kulübümüzün yanı sıra, kentimizin diğer takımları ve ayrıca şehrimize gelen misafir kulüpler de faydalanabilecek. Sahamızda antrenmanların yanı sıra, futbol karşılaşmaları artık çok daha rahat ve profesyonel bir ruhla yapılabilecek” dedi.