Güçlü iyileşmeler, dengeyi getiriyor

MTSO Meclis Üyesi Başkan Yardımcısı ve AK parti Akdeniz Belediye Başkan aday adayı Kemal Yüksel, ekonomideki güçlü iyileşmenin dengeyi de beraberinde getirdiğini söyledi.

  • ABDULLAH ÖZTÜRKMEN

AK Parti Teşkilatlarının gözdesi olan Orhan Kemal Yüksel, ekonominin gelişmesinde,  genç iş gücünün önemini vurguladı.

MTSO Meclis Üyesi Başkan Yardımcısı ve AK parti Akdeniz Belediye Başkan aday adayı Kemal Yüksel, Haziran ayında başlayan dış ticaret dengesinde, yaşanan güçlü iyileşmelerin dış ticaret açığını kapattığını söyledi.

Yüksel, “ Hükümet, rehavete kapılmadan kısa ve uzun vade de uzun bir yolculuğa çıkarak her alanda çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.  Özellikle Mart ayında gerçekleşecek olan seçimlere rağmen önceki seçimlerde olduğu gibi hükümetimiz sıkı maliye politikasından taviz vermeden, güçlü bir bütçe performansıyla 2019’u da yönetecektir. Bakanımız Beraat Albayrak’ın dediği gibi, ‘Dünya değişiyor, Türkiye değişiyor. Kurumlar değişiyor. O zaman bizler de değişeceğiz. Değişmemiz lazım. Türkiye olarak bu krizlerden güçlenerek çıkıyorsak eğer bu tecrübelerle kurumlarımızı da bu değişime uyduracağız’ Biz de artık kendi sektörümüzde bir takım değişimlere gitmek zorundayız. Bu ülkemizin ekonomik boyutu. Birde bunun siyasal ve yerel yönetimler boyutu var. Ben  AK Parti Akdeniz Belediyesinde aday adaylığımı koydum. Partim bana ne görev verirse yapmaya hazırım. Biz siyaseti çıkarsız yapıyoruz. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti verebilmektir. Bunu yapabilecek güce ve birikime sahibiz” diye konuştu.