“Akdeniz’de en çok oyu ben alırım”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz Belediye Başkan aday adayı Aziz Biricik, hem AK Partililerden hem MHP’lilerden, hem İYİ Partililerden hem de HDP’lilerden oy alabilecek bir isim olduğunu belirterek, “Akdeniz’de en çok oyu ben alırım” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz Belediye Başkan aday adayı olan Aziz Biricik, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

HABER MERKEZİ

Akdeniz’in her mahallesini, her sokağını karış karış gezerek aday gibi çalışan Biricik, Akdeniz’de kazanacağı konusunda da oldukça iddialı. Mersin’de yıllardır çeşitli sivil toplum örgütlerinin içinde olan Biricik, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde (ESOB) disiplin kurulu üyesi, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde Yönetim Kurulu başkan yardımcısı ve 9 kooperatifin bağlı olduğu ve 1100 üyesi bulunan Mersin Minibüsçüler Odası’nın da başkanı.

KILIÇDAROĞLU’NA HEDİYE EDECEĞİM

Akdeniz’i iyi tanıyan, sosyal ve fiziki, kültürel yapısını iyi bilen biri olduğunu ifade eden CHP Akdeniz Belediye Başkan aday adayı Aziz Biricik,  “Hem AK Parti’den hem MHP’den, hem İYİ Parti’den hem de HDP’den oy alacak bir aday adayıyım. Aday olursam rekor bir oy ile Akdeniz’i genel başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na hediye edeceğim” dedi.

AKDENİZ’İ KARIŞ KARIŞ GEZİYORUM

Aday olmasa da partisi için çalışmalarını sürdüreceğini dile getiren Biricik, “Aday adayı olarak çıktığım bu yolda Akdeniz’i karış karış geziyorum. Olur da genel merkezim beni aday göstermedi, aday kim olursa olsun gece gündüz adayımızın yanında çalışacağıma söz veriyorum.  Aday olmam halinde de tüm aday adayı olan arkadaşlarımın benim yanım da olacağıma inanıyorum” ifadelerini kullandı.